tiistai 20. lokakuuta 2015

Syysretken alku!

Moimoi!

Se on syksy ja blogin käynnistys. Kesä tuli ja kesä meni, eipä siinä tälläkään kertaa ole kertomista. Töissä ja sillee. Ei seikkailuja. Vähän on jo talvi ilmoitellut itestään yöpakkasten muodossa, mutta siihen on homma jäänyt ainakin etelässä. Mutta mitäpä siitä, koska:

Tätä kirjoittaessa ollaan jo Jyväskylän kohdalla ajelemassa kohti Lyngeniä! Eli syysretki on alkanut! Jihuu! Meitä on kolme ukkoa reissussa tällä kertaa: Ruotsa, Laukkis ja Rahikaine. Majoituksena toimii jo perinteeksi muodostunut Svensbyn mökki lähellä Lyngseidetin kylää, ja kotimäkenä Kjostindenin massiivi. Lumitilanne on huonohko tuolla pohjoisessa, pakkasraja on vasta jossain 700 metrissä, joten moreenin tallustelua sukset selässä on edessä. Shiiit. Mutta se on sitä ja se kuuluu lajin luonteeseen.
Reissun raskain ja vaarallisin osuus on edessä kun jälleen ajellaan yön yli pelipaikoille. Onneksi meitä on kolme ukkoa jakamassa kuormaa, niin ehkä tässä ehtii nukkua minuutin tai kaksi. Ja aamulla mäkeen... Huhhuh sanoisi joku...
Matkaa on ja aikaa menee...
Toivotaan että Ruotsa ehtisi ja jaksaisi päivittää tilannetta myös reissun päältä, eli muutama päivitys tältä viikolta olisi todennäköisesti luvassa. Päivityksiä on myös luvassa kama-arvostelujen muodossa, joten pysykääpä hököllä!

- RuotsaEi kommentteja:

Lähetä kommentti