maanantai 23. joulukuuta 2013

Jouluja ja uusia kujeita

Tervee!

Se on taas tovi vierähtänyt blogipäivityksistä. Syynä ollut luonnollisesti se, ettei tässä nyt ole tapahtunut mitään. Muut ovat käyneet jo hiihtokeskuksissakin ja muuta mukaava seikkailua tehneet, myö ollaa vaa tehty töitä ja käyty koulua. Sen puoleen, ei oo luntakaan niin mitäs täällä voi tehä. Ei vitti midii. Treeni kautta varten on ainakin Ruotsan osalta ollut parhaalla tasolla vuosikausiin, ja tuloksia keväthangilta odotellessa.
Niin, videokin saatiin ulos jo aika päiviä sitten syysretkeltä, ja tarkkasilmäisimmät ovatkin jo nähneet (ja toivottavasti katsoneetkin) Lyngenin syysretken videon tuosta vasemmalla olevasta videopalkista. Musalöytö oli kyllä hyvä. Blue foundation - Bonfires soi jollain Salomon freeski tv:n Norja-pätkällä, ja siitähä Ruotsa sen otti.

Aikaisia joululahjoja!

Sitten mainostukset ja "yhteistyökumppaneiden kiitokset": Reilun kuukauden takaisenVapaalasku-iltamien videokisan viimeinen sija harmitti, mutta saatiin kuitenkin hienot palkinnot. Editoija Ruotsa sai sairaan nopeet ja värikkäät kerraston housut, taiteellinen johtaja Rahikaine ja head camera-wizard Soinine pipot. Kiitoksia Relaalle, Peak Performancelle ja Muukkosen Artulle!




 

Joulu tässä jo kolkuttelee ovelle ja huomennahan pääpäivä on. Naamat viettelevät Joulun kotopuolessa voimia keräillen, mutta sitten uudeksi vuodeksi Ruotsa lähtee Sallan kanssa Ylläkselle. Lunta ei täällä etelässä ole yhtään (vähän sitä oli marraskuun lopulla, mutta sitten tuli tuo perhanan Atlantin matalapaine), joten Ylläksen reissu on enemmän kuin paikallaan.

Tässä loppusyksy ja lumeton alkutalvi on mennyt siis kullakin tahoillaan töitä ja koulua painellen. Kerrottavaa ei ole ollut, mutta nyt sitä sitten on, hahaa!!
Ruotsa haki ja pääsi TROMSSAN yliopistoon vaihto-oppilaaksi!! Lähtö on 13. päivä tammikuuta, ja paluu sitten joskus toukokuun lopussa. Moni voisi miettiä että mitä järkeä on lähteä tuohon yhteen maailman halvimmista maista. No, ei siinä mitään sen kummempaa, Norja nyt on vaan Norja. Monta kertaa on mietitty reissun jälkeen että vitsi täällä olisi makee viettää koko kevät hiihdellen Lyngenin niemimaan töppyröitä. No, nyt se on mahdollista, ja ompahan välipäivillekin tekemistä, kun keli on sinkissä tai muuten vain lonkankoukistajat jumissa. Rahikaisella on myös pullat hyvin uunissa Tromssaan lähdön kanssa, nimittäin työharjoitteluun. Toivotaan todella että tärppäisi!
Vaihtoon lähtöön liittyvistä jutuista ja itse vaihdosta Ruotsa sitten päivittelee tänne tuonnempana.

Kamapäivityksistä myös sen verran, että Dynafitin monojen kaveriksi Ruotsa hankki Down-merkkiset sukset. Hyvinkin hienot, vaikka kuvissa tuo sininen väri ei ollut se paras. Nyt vain täytyy sitä sidehommaa miettiä. Henkisesti sielu on jo myyty Dynafitille, mutta lompakko ei vielä ole samaa mieltä. Tässä kuitenkin on hyvin aikaa vielä miettiä, koska kaamosaika loppuu pohjoisessa vasta tammikuun lopussa. Silloin kamat on oltava viimeistään tikissä ja mäkihommat voivat alkaa kunnolla!

Get DOWN!!
Tästä siis hyvät Joulun toivotukset kaikille! Kyllä ne lumet tulee vielä!

T: Naamat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti