tiistai 11. maaliskuuta 2014

Mie tulin Tromssaan ja toin Jussille auton! T: Lassi

Terppa!

P-Norjan talvi, tuulinen ja isosateinen! Eli ainaskii kelei pitelee...

Kuten Jussi oli jo aikaisemmin todennut, on sadellut aikalailla. Oma saapumiseni maanantai iltana tänne pohjolan pariisiin oli shokeeraava, vettä ja pimeyttä maustettuna kaupunkiharhailulla Wanha Rouva Opelin tarjotessa kyydit.

Delivery received
Tällle päivälle ei topituspaineita otettu, epävarman auringon odotellessa vuoroaan. Tutkimusmatkailimme Nakkedalenissa ja tarkoituksenamme oli lähteä kiipimään Karltindenin kuvetta ylös. Mielialan nostetta tarjosi ohut yöllä sadellut höttö ja sitä kyseenalaisti nousukarvojen alla painuva raskas sohjo. Puurajalla päivän teema selvisi meille (aika hazardia lunta), lämppää loppuviikkoa ajatellen ja arktisia tunturikaivauksia, maaperää vahingoittamatta naturligtvis!

Stormheimfjellet edestä, Nakkedalen takana
 Lumikerros vaikutti arvatun epävakaalta ja humpsahtelevalta naamojen kääntyessä mietiskelevään mutruun. Karltindenin länsiseinän lumipatja oli vettynyt märäksi sohjoksi n 40cm paksuudelta ja 30cm syvyydessä vielä jäinen korppu, not happy at alles! Hommat seis ja termarit esiin. Eväiden syönnin lomassa tongittiin hankeen lähes laboratoriotason testikenttä joka koeponnistettiin matalaksi videon mukaisin konstein!

Naamat tullaan teroittamaan yliopistokampuksella äärimmäiseen herkkyyteen ja torstaina jatkuu mestojen haistelu!

T: Lazardous Rassi

Ps. Lumet siis ovat todellakin herkässä, eli olkaahan alueella olevat Naamat tarkkana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti