tiistai 26. helmikuuta 2013

Pohjois-Savon skinnailut jatkuu


Moro!

Tuli taas viikonloppuna käytyä hiihtelemässä. Auton omaava ja ei niin kiireisessä työssä käyvä kaveri on omaa luokkaansa tuossa laskupaikkojen metsästyksessä, voin kertoo. Tällä kertaa ei oltu koti"laaksossa", vaan suunnattiin vähän pohjoisemmaksi Maaningan suuntaan.

Tutustuin tuossa muutama viikko sitten paikalliseen telluseuraan ja porukan puuhamiehen, Pasin, kanssa käytiin katsastamassa paikkoja. Itellä ei kyllä ollut mitään hajua mistään "Käärmelahden harjusta", mutta Pasin pyytämänä tottakai ollaan mukana.
Yllä olevan kuvan "seinämällä" sai itseasiassa kymmeniä käännöksiä, joten ei onneksi mennyt ihan pelkäksi hiihtelyksi. Sääkin suosi meitä ja homma oli erittäin jees!

Törmällä


Lauantaina telluseura oli järjestänyt tapahtuman Kinahmilla. Notski maalialueella, nokipannukahvia,  makkaran paistoa ja suomioffia. Oli muuten kivaa! Vapaalaskukisakin oli, mutta en harmillista kyllä voittanut. Tai no, voitin alppisarjan, koska olin ainut alppikamoilla...

seinämää

Ja makkaranpaisto+nokipannukahvit muuten maistui!
Sunnuntaina sääherra päätti laittaa kelin plussalle ja pilviselle, joten ei sitä enää viitsinyt lähteä.
Joka tapauksessa, kaksi päivää laskemista putkeen, afterskikaljat illalla ja aamulla mäkeen. Pohjois-Savon hiihtopummikulttuuria parhaimmillaan siis!

- Jussi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti