lauantai 27. joulukuuta 2014

Lähdön alkua


Moro

En näköjään pysty pitämään oikein mitään lukijoille asettamiani lupauksia. Into blogin herättämisen jälkeen oli ehkä liian suuri, ja tuli lupailtua kaikenlaista. Piti tehdä kaksi kirjoitusta viikossa. Ei tehty. Piti myös kirjoittaa arvostelut Ajelutiimin, Muukkosen ja Ape Majavan leffoista. Ei kirjoitettu... No, töitä nyt tuppasi olemaan vähän enemmän kuin olin ajatellut, joten kirjoittamiselle ei oikein löytynyt aikaa. Mutta ei voi minkään.
Joulun ajalta oli kuitenkin yksi mainitsemisen arvoinen asia. Käytiin Rahikaisen kanssa vähän luistelemassa jäällä. Oli muuten kivaa! Lunta ei ollut jäällä paljoa yhtään, mukava 5-7 cm jäätä, eikä tuullut paljoa yhtään. Pääsipä nauttimaan sittenkin kunnon pakkasesta ja auringon paisteesta!
Naskalit! 
Mörke is!
Tästäpä aasinsilta, hah, koska nyt voit lukea, mitä tulemme tekemään meidän ETELÄ-AMERIKAN MATKALLA!!! Ollaan myös ajoissa liikenteessä tämän julkaisun kanssa, koska matkaan lähdetään tänään lauantaina, höhö. Kova pakkausmayhem on ollut päällä, ja tässä juuri ja juuri ehtii kirjoittaa vähän mitä reissu pitää sisällään.

Ensimmäinen checkpoint on Miamissa, Floridassa. Siellä vietämme kuusi päivää, joista kolme Key Westissä. Mokattiin vähän noissa lentoajoissa, joten tehokasta aikaa Floridassa on vain 4,5 päivää tarkalleen, hitto. Floridasta jatketan Ecuadoriin, jossa vietämme sitten noin viisi viikkoa. Surffailun opettelua ja muita vesiaktiviteetteja länsirannikolla, josta sitten rinkat raahataan koilliseen, Quitoon. Siellä muona- ja varustetäydennys, jonka jälkeen katselemaan Cotopaxia. Tiedä vaikka pääsisi huiputtamaan. Täytyy toivoa. Cotopaxilta hiljalleen tullaan takaisin etelään, ja Qayaquilista otetaan lento Chilen Santiagoon. Chile on vielä vähän hämärän peitossa, mutta liikumme Santiagosta maitse Argentiinaan Mendozan maastoon Aconcaguan juurelle. Siellä oleilua, viinin maistelua, vuoristoseikkailuja ja muita aktiviteetteja on sitten luvassa. Mendozasta matka jatkuu maitse Buenos Airesiin, jossa tangon opettelun ja pihvin syönnin jälkeen odottaa lento takaisin Helsinkiin. Takaisin siis tullaan maaliskuun alussa, nyyh. Pitäisi olla pidempään. 

Reissuviikset!
Siitä rojua.
Tässä siis pähkinän kuoressa, mitä tulee tapahtumaan seuraavan 10 viikon aikana. Pyrin päivittelemään blogia viikon välein, mutta katsotaan nyt miten tuo onnistuu. Kunhan pääsemme matkaan ja hommat rauhoittuu, niiin lisää tekstiä tulee, ainakin toivottavasti!

Eli oikein hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille ja hyvää kevään jatkoa! Naama-jussi, ja vieraileva Naama, eli Naamio-salla lähtevät nyt seikkailulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti