perjantai 11. marraskuuta 2011

Movemberit vaa kaikille!

Kuten Ville jo tuossa toi asian esiin, marraskuun riennot suksihommien osalta on ohi, enää on vain lumen odottelua ja parran kasvattamista.
Näyttää kyl huolestuttavalta tää Suomen säätilanne. No, ekat aamupakkaset saatiin täällä Kuopiossa keskiviikkoaamuna. Voin kertoa et olu kyl mahtavaa polkee kouluun! Aurinko nous pilvettömältä taivaalta ja kaikki oli erittäin jees!
Ensviikolla näyttäis lappiin tulevan ihan kunnon pakkasia, niin kaipa ne tulee tännekin jossain välillä.

Suksitouhujen osalta pää on täynnä visioita ja ideoita tulevista laskupätkistä/kuvista. Ois kuvauskamat, laskukamat, reissut ja seura jo valmiina. Enää siis puuttuu se lumi ja sitä seuraava kuvausmateriaali.. Ja sekös tässä vähän ärsyttää.
Jännä, kun nykyään joka biisiä kuunnellessa miettii, mitenhä tää sopis laskun taustalle soimaan, ja minkälaista kuvausta toteutettaisiin, missä ja millä tavalla editointi suoritettaisiin.... Pientä kuumetta siis. Tosin oon jo valinnu vinon bittipinon musaa talven pätkien varalle, joten innolla odottelemme materiaalia.

Camun bloggari Ossi Halkola tuossa keksi kivan termin syksyn laskutouhuille ja sen nimi on "näppishiihto". Kuinka osuvaa ainakin omalle kohdalle. Relaa.comista löytyvät laskuvideot on jo koluttu läpi, Hiutaletta katsottu tiiviisti, ja muutaman suuremmankin leffan (mm Art of Flight, This is my winter ja All.I.Can) päässyt katsastamaan.

Noo, mutta tässä edelleen lunta ootellessa!

Ehkä Villellä on hieman rouheemmat viikset, mutta parrasta en luovu!

- JussiEi kommentteja:

Lähetä kommentti